Is dit iets voor jou?

Intimate Moves is voor iedereen, soepel of stijf, met en zonder ervaring. Niets hoeft. Ieder mens kan zich laten meevoeren in de meditatieve bewegingen, de verdiepingsoefeningen en spontane dans. Doe gewoon af en toe een avond mee, voor je plezier en om je te ontspannen, of gebruik Intimate Moves een tijd voor je persoonlijke groei.

Hoe ziet de avond eruit?

voorbereiding
voorbereiding

Met de aangereikte oefeningen bereid je je lichaam voor op een diepere ervaring. Je krijgt suggesties over hoe je de avond kunt gebruiken voor je persoonlijke groei.

jouw beweging
jouw beweging

De inspirerende muziekmix daagt je uit. Je ontdekt je eigen stroom door jouw lichaam van binnenuit in beweging te laten komen. In diep contact met jezelf tussen anderen.

afsluiten
afsluiten

De muziek gaat uit. Ontspanning. We sluiten de avond gezamenlijk af. Er wordt thee geschonken voor wie nog wil blijven om wat na te praten.

Intimate Moves = Intimiteit met jezelf

‘Intimiteit’ betekent in zijn oorsprong ‘het binnenste van het binnenste’. Vaak zoeken we belevingen van intimiteit buiten ons, met de ‘juiste’ personen in de ‘juiste’ omstandigheden. Het ervaren van ware intimiteit vindt echter plaats in onszelf, in ons eigen lichaam, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden.
Om die intimiteit met jezelf te ervaren word je tijdens de workshop telkens uitgenodigd om je stap voor stap steeds dieper open te stellen voor alles wat er op dat moment in jou gaande is, voorbij je voorkeuren en oordelen. Je gaat de wereld in jou herkennen en van binnenuit ervaren.

IM+ Groep

De IM+ groep is voor mensen die een stapje verder willen gaan in de beoefening van Intimate Moves. Voorafgaand aan een avond Intimate Moves komen we een half uur eerder samen om jouw focus en practice voor de avond helder te maken en te verdiepen.
Je kunt hiervoor een strippenkaart kopen a 30 euro voor 5x. Met deze strippenkaart krijg je ook 10 euro korting voor de Verdiepingsdag.

Wat een deelnemer over zijn ervaring in de IM+ groep zegt:
Het verwoorden van mijn intenties en inbrengen van ervaringen geeft mij meer helderheid over wat er precies speelt en een duidelijkere focus. De reactie en vragen van anderen helpen hier erg bij.  Jeroen.

Heb je interesse, mail naar intimatemoves@gmail.com.

Wil je dieper de practice van Intimate Moves leren belichamen, klik dan hier voor meer informatie over Intimate Moves XL.

Vragen?

  • "Ik had nooit gedacht dat door het contact met anderen, ik mezelf zo zou zien"

    Jolanda Schoenmaker Over een avond Intimate Moves in Haarlem
  • "Meditatie beoefend te midden van activiteit is vele malen krachtiger dan meditatie beoefend in stilte”

    Meester Ta Hui