Laatste Intimate Moves PARTY - VRIJDAG 06 mei 2022 - Aanmelden

Het team en de founders

Intimate Moves workshops worden door een team begeleid. Wij werken graag in een team omdat we daarmee een grotere bedding aan de deelnemers kunnen bieden. Daarnaast is het  vreugdevol om als team samen te werken en Intimate Moves met elkaar te beoefenen en te verdiepen.

Het team bestaat uit een of twee professionele trainers en een aantal ervaren assistenten. Het hele team kom je op de dansvloer tegen.

De Trainers

Hettie en Silvia geven al vele jaren Intimate Moves.

Ze zijn ervaren en gepassioneerde trainers. Na hun opleiding als trainer emotioneel lichaamswerk, hebben ze zich verder ontwikkeld en bekwaamd als trainers op het gebied van body, mind en spirit.

Ze creëren een veilige en warme sfeer waarin je jezelf en anderen werkelijk kunt ontmoeten.

Laat je door hen inspireren om steeds meer op de wijsheid van je lichaam te vertrouwen en vandaar uit te bewegen.

 • Hettie Geurkink
  Hettie Geurkink

  Ze nodigt je uit om jouw unieke beweging in het leven tot uiting te brengen. Ze doet dat op een heldere, zachte manier en een vleugje humor.

 • Silvia Zupanc
  Silvia Zupanc

  Met haar levendige energie is ze uitnodigend om kleine stappen in het onbekende en ongemakkelijke te wagen en wat meer te gaan ‘spelen’.

 • De Assistenten
  De Assistenten

  Manja, Eelco en Ivo zijn op dit moment de enthousiaste en betrokken assistent-teamleden.
  Zij hebben zich voor een langere periode met zijn hart en ziel verbonden aan Intimate Moves.
  Alle drie geven ze een ander accent aan de avonden door hun unieke ervaring en kleur.
  Ze ontmoeten je graag tijdens een van de workshops.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leon Gras en Marion van Overveld

Geïnspireerd op hun Intimiteit & Levenslust programma, dat Leon & Marion vele jaren gaven op hun thuisbasis Landgoed Venwoude, ontwikkelden zij deze speciale avonden. Met veel plezier hebben zij Intimate Moves gegeven, zowel in Nederland als in het buitenland. Inmiddels hebben zij Intimate Moves overgedragen aan de huidige facilitators.
Leon is als trainer/coach verbonden aan de Venwoude Levensschool. Leon is nog steeds nauw betrokken bij het waarborgen van de essentie van Intimate Moves.
Meer info op www.leongras.nl.
In januari 2018 is Marion overleden. Zij inspireerde en liet je ontdekken waarom ’t leven ’t leven waard is! Ze leefde de essentie van Intimate Moves tot het laatste moment van haar leven.
Als huidig IM team is het een eer voor ons en zijn we dankbaar, om de creatie van Leon en Marion en de beoefening van Intimate Moves verder door te geven en te laten leven.