Eerstvolgende datum : za 28 maart, ivm Corona Thuis & ONLINE! Meld je aan voor deze unieke editie!

Het team en de founders

Intimate Moves is in 2013 ontworpen door Leon en Marion en sindsdien breidde het team zich snel uit en ontwikkelde zich tot een hecht team van professionele facilitators van Intimate Moves. Avond- en dag workshops worden nu door het team in Utrecht en op Landgoed Venwoude gegeven.

 • Hettie Geurkink (trainer)
  Hettie Geurkink (trainer)

  Is sinds 10 jaar verbonden aan Venwoude en opgeleid als trainer Emotioneel Lichaamswerk. Ze nodigt je uit om jouw unieke beweging in het leven tot uiting te brengen. Ze doet dat op een heldere, zachte manier en een vleugje humor.

 • Silvia Zupanc (trainer)
  Silvia Zupanc (trainer)

  Is als dramatherapeut en trainer lichaamswerk opgeleid. De laatste jaren is haar passie voor ontwikkeling en professionalisering als trainer gericht op movement practice, meditatie, intimiteit, relaties en seksualiteit. Met haar levendige energie is ze uitnodigend om kleine stappen in het onbekende en ongemakkelijke te wagen en wat meer te gaan ‘spelen’.

 • Ilja van Laar (assistent)
  Ilja van Laar (assistent)

  Is bij intimate moves begonnen als deelnemer en heeft na een aantal jaar de rol van assistent aangenomen.
  Door haar eigen practice te blijven doen en door haar overgave aan de energie van iedere unieke ontmoeting draagt ze bij aan de avonden Intimate Moves.
  Met zachtheid nodigt ze mensen uit er te zijn met alles wat er is.

 • Rozemarijn van West (assistent)
  Rozemarijn van West (assistent)
  Rozemarijn danst al jaren bij Intimate Moves. Omdat het zo’n uitnodigende plek is om precies te volgen wat er van binnen leeft. Bewegen zonder sociale regels maakt haar creativiteit en levenslust vrij.  Dat vonkje geeft ze met haar lichtheid door aan anderen tijdens de avonden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leon Gras en Marion van Overveld (founders)

Geïnspireerd op hun Intimiteit & Levenslust programma, dat Leon & Marion vele jaren gaven op hun thuisbasis Landgoed Venwoude, ontwikkelden zij deze speciale avonden. Met veel plezier hebben zij Intimate Moves gegeven, zowel in Nederland als in het buitenland. Inmiddels hebben zij Intimate Moves overgedragen aan de huidige facilitators.
Leon is als trainer/coach verbonden aan de Venwoude Levensschool. Leon is nog steeds nauw betrokken bij het waarborgen van de essentie van Intimate Moves.
Meer info op www.leongras.nl.
In januari 2018 is Marion overleden. Zij inspireerde en liet je ontdekken waarom ’t leven ’t leven waard is! Ze leefde de essentie van Intimate Moves tot het laatste moment van haar leven.
Als huidig IM team is het een eer voor ons en zijn we dankbaar, om de creatie van Leon en Marion en de beoefening van Intimate Moves verder door te geven en te laten leven.