Laatste Intimate Moves PARTY - VRIJDAG 06 mei 2022 - Aanmelden

Is dit iets voor jou?

Intimate Moves is voor iedereen, soepel of stijf, met en zonder ervaring. Niets hoeft. Ieder mens kan zich laten meevoeren in de meditatieve bewegingen, de verdiepingsoefeningen en spontane dans. Doe gewoon af en toe een avond mee, voor je plezier en om je te ontspannen, of gebruik Intimate Moves een tijd voor je persoonlijke groei.

Hoe ziet de avond eruit?

voorbereiding
voorbereiding

Met de aangereikte oefeningen bereid je je lichaam voor op een diepere ervaring. Je krijgt suggesties over hoe je de avond kunt gebruiken voor je persoonlijke groei.

jouw beweging
jouw beweging

De inspirerende muziekmix daagt je uit. Je ontdekt je eigen stroom door jouw lichaam van binnenuit in beweging te laten komen. In diep contact met jezelf tussen anderen.

afsluiten
afsluiten

De muziek gaat uit. Ontspanning. We sluiten de avond gezamenlijk af. Er wordt thee geschonken voor wie nog wil blijven om wat na te praten.

Intimate Moves = Intimiteit met jezelf

‘Intimiteit’ betekent in zijn oorsprong ‘het binnenste van het binnenste’. Vaak zoeken we belevingen van intimiteit buiten ons, met de ‘juiste’ personen in de ‘juiste’ omstandigheden. Het ervaren van ware intimiteit vindt echter plaats in onszelf, in ons eigen lichaam, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden.
Om die intimiteit met jezelf te ervaren word je tijdens de workshop telkens uitgenodigd om je stap voor stap steeds dieper open te stellen voor alles wat er op dat moment in jou gaande is, voorbij je voorkeuren en oordelen. Je gaat de wereld in jou herkennen en van binnenuit ervaren.

 

 

Intimate Moves XL

Naast de reguliere avonden biedt een Intimate Moves XL een extra uitgebreide mogelijkheid om de practice van Intimate Moves dieper te belichamen.

Klik hier voor meer informatie over deze middagen.

Vragen?

  • "Ik had nooit gedacht dat door het contact met anderen, ik mezelf zo zou zien"

    Jolanda Schoenmaker Over een avond Intimate Moves in Haarlem
  • "Meditatie beoefend te midden van activiteit is vele malen krachtiger dan meditatie beoefend in stilte”

    Meester Ta Hui