Is dit iets voor jou?

Intimate Moves is voor iedereen, soepel of stijf, met en zonder ervaring. Niets hoeft. Ieder mens kan zich laten meevoeren in de meditatieve bewegingen, de verdiepingsoefeningen en spontane dans. Doe gewoon af en toe een avond mee, voor je plezier en om je te ontspannen, of gebruik Intimate Moves een tijd voor je persoonlijke groei.

Hoe ziet de avond eruit?

voorbereiding
voorbereiding

Met de aangereikte oefeningen bereid je je lichaam voor op een diepere ervaring. Je krijgt suggesties over hoe je de avond kunt gebruiken voor je persoonlijke groei.

jouw beweging
jouw beweging

De inspirerende muziekmix daagt je uit. Je ontdekt je eigen stroom door jouw lichaam van binnenuit in beweging te laten komen. In diep contact met jezelf tussen anderen.

afsluiten
afsluiten

De muziek gaat uit. Ontspanning. We sluiten de avond gezamenlijk af. Er wordt thee geschonken voor wie nog wil blijven om wat na te praten.

Intimate Moves = Intimiteit met jezelf

‘Intimiteit’ betekent in zijn oorsprong ‘het binnenste van het binnenste’. Vaak zoeken we belevingen van intimiteit buiten ons, met de ‘juiste’ personen in de ‘juiste’ omstandigheden. Het ervaren van ware intimiteit vindt echter plaats in onszelf, in ons eigen lichaam, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden.
Om die intimiteit met jezelf te ervaren word je tijdens de workshop telkens uitgenodigd om je stap voor stap steeds dieper open te stellen voor alles wat er op dat moment in jou gaande is, voorbij je voorkeuren en oordelen. Je gaat de wereld in jou herkennen en van binnenuit ervaren.

 • "Ik had nooit gedacht dat door het contact met anderen, ik mezelf zo zou zien"

  Jolanda Schoenmaker Over een avond Intimate Moves in Haarlem
 • "Meditatie beoefend te midden van activiteit is vele malen krachtiger dan meditatie beoefend in stilte”

  Meester Ta Hui

Het team

Geïnspireerd op hun Intimiteit & Levenslust programma, dat Leon & Marion al vele jaren geven op hun thuisbasis Landgoed Venwoude, ontwikkelden zij deze speciale avonden. Het team breidde zich snel uit en ontwikkelde zich tot een hecht team van professionele facilitators van Intimate Moves. Workshops worden nu door het team in Utrecht en op Landgoed Venwoude gegeven.

 • Leon Gras
  Leon Gras

  is sinds 1999 als trainer/coach verbonden aan de Venwoude Levensschool en stelt zijn leven in het teken van menselijke ontwikkeling. Leon staat bekend als speels, direct, warm en betrokken.
  Meer info op www.leongras.nl.

 • Marion van Overveld
  Marion van Overveld

  geeft trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Zij inspireert en laat je ontdekken waarom ’t leven ’t leven waard is!

 • Kairava Geurkink
  Kairava Geurkink

  is sinds 10 jaar verbonden aan Venwoude en opgeleid als trainer Emotioneel Lichaamswerk. Ze nodigt je uit om jouw unieke beweging in het leven tot uiting te brengen. Ze doet dat op een heldere, zachte manier en een vleugje humor.

 • Silvia Zupanc
  Silvia Zupanc

  is als dramatherapeut en trainer lichaamswerk opgeleid. De laatste jaren is haar passie voor ontwikkeling voornamelijk gericht op meditatie, intimiteit, relaties en seksualiteit.

 • Bartel Dodeman
  Bartel Dodeman

  leidt mensen met zachte hand naar waar het werkelijk om gaat. Hij is betrokken bij het mannenwerk van Leon. Tijdens Intimate Moves verrast het hem elke keer weer hoe eindeloos veel energie het lichaam heeft, als het zijn stroom volgt.

 • Ischa Mulder
  Ischa Mulder

  is sinds 2005 verbonden met Venwoude, centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Zij geeft jou haar creativiteit, betrokkenheid en speelsheid.

Vragen?

 • "Ik had nooit gedacht dat door het contact met anderen, ik mezelf zo zou zien"

  Jolanda Schoenmaker Over een avond Intimate Moves in Haarlem
 • "Meditatie beoefend te midden van activiteit is vele malen krachtiger dan meditatie beoefend in stilte”

  Meester Ta Hui

Intimate Moves is ontstaan op landgoed Venwoude waar Marion en Leon al jaren hun programma Ontmoeten & Relaties verzorgen. Kijk op www.venwoudelevensschool.nl voor een inspirerend aanbod aan trainingen en workshops.